Zit het bij jou ook tussen de oren, zie jij de dingen ook verkeerd?

Heb jij dat ook al zo vaak gehoord? Is het ook een van jouw gedachten geworden. Weet jij niet hoe hierop te reageren, heb je het gelaten over je laten komen of geaccepteerd.
Zijn de gevolgen voor jou dagelijks merkbaar. Dan herken jij je vast in het volgende:

 • Je spreekt je niet meer uit.
 • Meer en meer trek jij je terug.
 • Je gaat maar iets anders doen en gaat weg uit de situatie.
 • Onzekerheid.
 • Je minder voelen dan een ander.
 • Jezelf vergelijken met een ander.
 • Twijfel over jezelf en jouw vermogens om dingen op juiste wijze in te schatten.
 • Nooit je werkelijke potentie leven en je gelukkig voelen. Simpel omdat jij jij bent.
 • Anderen voor laten gaan.
 • Je ontwikkelt gedachtenpatronen die jou niet dienen maar belemmeren.
 • Ontwijkingsgedrag.
 • Je neemt genoegen met minder.
 • Je weet dat er meer in je zit maar weet niet meer hoe het eruit te halen.
 • Gevoel gefaald te hebben.
 • Angsten en beren op je weg zien.
 • Jij zorgt beter voor anderen dan voor jezelf.

Zelfs kunnen bovenstaande factoren ervoor zorgen dat het leven je te lang duurt.

Ook ik heb hiermee te maken gehad. Het was een hele klim hieruit te komen. Met succes, het is gelukt. Is mijn leven nu perfect? Struikel ik nu nooit meer? Maak ik geen fouten meer. Ik kan je vertellen ook ik struikel en maak fouten. Natuurlijk dat is menselijk en daar leer ik van. Maar wat er ook gebeurd in mijn leven. Ik maak de keuze hoe ik reageer en hoe mijn innerlijke houding is. Mijn mindset bepaal ikzelf.

Wat ik ontdekte. Het zit hem inderdaad tussen mijn oren. Geluk en Succes. Ik heb de keuze hoe ik reageer op situatie en reakties van anderen. Ik ben HSP’er en bezit groot empatisch vermogen. Daar zitten voor- en nadelen aan. Ik heb gekozen voor de voordelen. En de nadelen mogen er zijn maar niet meer mijn leven bepalen.

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik al interesse in filosofie en de werking van onze geest. Waarom doen we wat we doen? Waarom reageren mensen verschillend onder dezelfde omstandigheden. Ik heb het antwoord; Het zit hem allemaal tussen de oren. En de zin; ‘Dat zie je verkeerd.’ Heb ik omgebogen naar; ‘Dat zie ik anders en dat mag.’

Wil jij ook ervaren om je direct vrijer en blijer te voelen. Wil jij meer weten over; Geluk; dat zit tussen je oren. Kom dan naar mijn bijeenkomst; ‘Direct vrijer en blijer leven’ Op deze bijeenkomst krijg jij waardevolle informatie. Ga jij ontdekken, op een eenvoudige manier, naar wat er nu werkelijk gebeurd in ons brein. Krijg jij ‘gereedschappen’ mee naar huis om iedere weer je vrij en blij te voelen wat er ook gebeurd. Krijg jij keuzevrijheid. Ga jij weer aan het stuur van jouw leven zitten.
En het leuke van al…. ik vraag slechts een kleine vergoeding van de onkosten.

Ik kan jou helpen om de klim naar een vrijer en blijer leven, korter en minder zwaar te maken. Onderweg kun jij genieten van het uitzicht (je successen) en zul je merken dat het pad niet steil is, de afgrond niet diep. En dat het uitzicht aan de Top mooier is dan je nu kunt bedenken.

Zeg JA tegen jezelf en maak de volgende stap op mijn gratis bijeenkomst.

Ja. ik wil de ervaring mij direct vrijer en blijer te voelen.


Nog even dit;

Download nu mijn gratis E-book; ‘Jouw pad naar geluk, begint hier.’ 
Een waardevol boek vol tips om jouw dagelijks bestaan prettiger te maken.

Een belangrijke stap om je mindset te shiften is je energieveld (aura) te onderhouden en indien nodig te beschermen.
Ik heb 10 direct toepasbare technieken speciaal voor jou verzameld in mijn gratis PDF  ’10 energetische beschermingstips’
Tevens geschikt als jij jezelf als energetische spons ervaart (HSP).
Vermeld jouw beste mailadres en ontvang de tips gratis. Ja, ik wil de gratis tips!
Wie ben ik?
Ik ben Tony Rekelhoff. Ik ben de mindshifter!
Mijn missie is om mensen blijer en gemotiveerder hun leven te laten beleven.
Als trainer, therapeute en medium heb ik diverse mogelijkheden voor jou om ook in jouw leven het verschil te kunnen maken.
Met ruim 20 jaar ervaring heb ik een palet opgebouwd waarmee ik jou in al jouw kleur facetten kan laten stralen.
Jouw authentieke ik tevoorschijn te halen en versterken.
Ook bedrijven behoren tot mijn doelgroep.
Wilt jij weten wat ik voor jouw bedrijf of voor jou als manager of leidinggevende kan betekenen?
Neemt contact op via tonyrekelhoff@gmail.com.
Dan maken we een afspraak voor een gratis telefonisch kennismakings gesprek.

Herkenbaar? Waardevol? Dan zou ik het fijn vinden van je te horen d.m.v. een reaktie op dit blog.