Gedachtenkracht…. het onzichtbare zichtbaar gemaakt

GEDACHTENSTROMEN EN ONZE CREATIEKRACHT

Wij worden in rap tempo bewust van het feit dat wij onze eigen wereld scheppen. U misschien ook wel. Dat wij onze wereld zien en creëren vanuit onze gedachten en ons beeld over de wereld, klinkt u misschien ook wel bekend. Onze ervaringen en overtuigingen kleuren en bepalen ons beeld van de wereld en onze levensbeleving. Veel mensen leven ‘met de handrem aangetrokken’ of vanuit een agenda die grotendeels gevuld wordt door verplichtingen.
Er is nu een nieuwe methode om het anders te gaan doen. Ons leven wordt dan niet langer gestuurd vanuit ervaring en aangeleerde gewoontes. Maar vanuit onze essentie en vanuit onze wens de schat die in ons ligt naar boven te halen.

We worden ons steeds meer bewust dat het ook anders kan. Misschien heeft u zich al vaak afgevraagd, hoe het tij te keren in eigen leven. Hoe kunt u het stuur in eigen handen nemen? Uw agenda vullen met dingen die u zelf bepaalt en niet uw baas of situatie. In de media en in het zakenleven dringt het ook steeds verder door, het kan anders en dat geeft een interessant beeld. Het biedt een boeiende uitdaging. Een nieuwe kijk op het leven en waarom de dingen gaan hoe ze gaan. Niet langer leven vanuit geijkte oude patronen, die ons vroeger een dienst bewezen, en die zo langzamerhand wel aan vervanging toe zijn. We gaan leven vanuit de essentie wie we werkelijk zijn. Ook u kunt namelijk wonderen te weeg brengen. U kent vast wel het gezegde; ‘Verander de wereld, begin bij jezelf”. In de setting van dit blogbericht is dat helemaal waar. De mogelijkheden zijn er en de weg er naar toe nu ook bekend.

 

Werkelijk iedereen kan er gebruik van maken. Iedereen kan zich deze methode aanleren.
In de wereld van mogelijkheden is niets onmogelijk. Het betekent niet lui achterover leunen; Het vraagt commitment aan je eigen leven. Je richting weten en de juiste stappen op de juiste wijze met je juiste intentie. Het betekent open en zonder oordeel kijken naar wie je bent.
Om te beginnen is het nodig om wat deurtjes open te zetten en in mogelijkheden te gaan denken.

Van daaruit volgt dan een gevoel ongeveer in de vorm van; “Als dat toch eens mogelijk zou zijn…!” Ja en dan is het hek van de dam. Dan komt de nieuwsgierigheid in hoe dit mogelijk te maken. Wordt u al moe bij de gedachten om zoveel aan uzelf te sleutelen? Ik weet uit persoonlijke ervaring dat deze weg u meer energie geeft dan kost.

Ons eigen brein komt ons te hulp. Net als het programmeren van een computer is ook ons brein te programmeren. We worden dan ‘Creators’ en bepalen zelf hoe ons leven eruit gaat zien. Niet langer zullen onze ervaringen (en daaruit voortvloeiende reakties) ons leven aan sturen. Niet langer zullen onze gedachten als een kudde wilde paarden door ons hoofd razen. Onze wenskracht komt in aktie.
Bent u er klaar voor om het wonder in uw leven toe te laten?

WAT TE VERWACHTEN?
Kun je niet wachten en wil je nog meer gratis tips?
Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang;
‘Onze 10 beste energetische beschermingstips’  gratis op PDF.
Ja, ik wil de gratis tips!

Tony Rekelhoff - Bedrijfscoach - Bedrijfsmedium - ook voor particulieren (2)
Ik ben Tony Rekelhoff.
Mijn missie is om mensen blijer en gemotiveerder hun leven te laten beleven.
Als medium, coach en (hypno)therapeute heb ik diverse mogelijkheden voor jou om
ook in jouw leven het verschil te kunnen maken.
Jouw authentieke ik tevoorschijn te halen en te versterken.
Zie ook de verdere info op deze site.

Ook bedrijven behoren tot mijn doelgroep.
Wilt u weten wat ik voor u als manager, leidinggevende of uw bedrijf kan betekenen?
Neemt u dan contact op via tonyrekelhoff@gmail.com.
Voor een gratis kennismakings gesprek.