De Geheime Sleutel

DE GEHEIME SLEUTEL

Heel diep in jou hart verscholen, is een deur die jij wel weet, maar niet kunt zien.

Er achter is een ruimte geheel alleen van jou. Gevuld met de mooist denkbare wensen.
De deur echter is verscholen door de sluiers van de tijd, uit het zicht door je ervaringen.
Bedekt met angsten en opgebouwde onzekerheden. Op slot en overgroeid zo door de jaren heen.

Wie weet vraag je jezelf af of je de deur ooit wel vinden zult? En is het dan de juiste deur en hoe is dat te herkennen? Als je voor de deur staat kunnen er vragen in je opkomen zoals; Wil ik wel wat ik zal vinden? Ben ik het wel waard? Kan ik wel dragen wat er op mij af komt als de deur geopend wordt? Gooi al dit soort vragen overboord. Zet angst en onzekerheid liefdevol opzij. De nieuwsgierigheid zal overwinnen en je zult een onweerstaanbare drang voelen de deur te openen.

Je weet dat het openen van de deur de enige manier is om verder te komen. Ontdekken wat er voor jou is weggelegd is een heerlijk avontuurlijk avontuur. De deur is van belang, het afgesloten zijn kan een gevoel doen ontstaan van (nog) niet compleet zijn of een gevoel van (nog) niet zijn waar je zou willen zijn. Het idee te hebben van er is nog meer, maar wat? Zolang de deur dicht is, is er innerlijke onrust. Wat er achter zit dat is nog onbekend. En toch is de inhoud van de ruimte achter de deur voor jou herkenbaar en tegelijkertijd verrassend.

Door het openen van de deur komt er licht bij onzichtbare delen, dan krijg je nieuwe inzichten. Laat je verrassen door de mogelijkheden van wat je gaat ontdekken. Wie weet zul je de nog verborgen talenten zien of oude wensen en dromen.
Voor je de deur doorgaat kijk dan nog even om naar het pad wat je tot nu toe hebt gelopen. Want alles heeft jou gebracht naar dit moment waarop jij jouw eigen-Zijn herkent. Jij alleen weet wat er voor nodig is geweest om hier te komen. Jij kent de moeilijke stukken die je bent gegaan. Kijk liefdevol en zonder oordeel.

Vertrouwen is de sleutel van de deur. De sleutel hangt in de linkerkamer van je hart. Dat is de kamer met al-om-vattende liefde voor de persoon die jij bent. Deze liefde zal je leiden en beschermen. Deze liefde is altijd rondom jou en zal hoe dan ook blijven. En deze liefde legt magie als bakens op je pad. Ik wens jou veel magie en liefde toe.

Liefs Tony

Tony Rekelhoff - Bedrijfscoach - Bedrijfsmedium - ook voor particulieren (2)

Ik ben Tony Rekelhoff.

Mijn missie is om mensen blijer en gemotiveerder hun leven te laten beleven.

Als trainer, therapeute en medium heb ik diverse mogelijkheden voor jou om ook in jouw leven het verschil te kunnen maken.

Jouw authentieke ik tevoorschijn te halen en te versterken dat is het mooiste onderdeel van mijn beroep als coach.

Ook bedrijven behoren tot mijn doelgroep. Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf of voor u als manager of leidinggevende kan betekenen? Neemt u dan contact op via  tonyrekelhoff@gmail.com. Dan maken we een afspraak voor een gratis kennismakings gesprek. Voor een eerste indruk kunt u ook een kijkje nemen op mijn website www.tonyrekelhoff.nl

WAT TE VERWACHTEN?

Kun je niet wachten en wil je nog meer gratis tips? Schrijft je dan nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang ‘Onze 10 beste energetische beschermingstips’ gratis op PDF. Ja, ik wil de gratis tips!

5 oktober 2016 organiseer ik een Mindset-Bootcamp te Leimuiden.
Op deze website vindt je meer informatie.

Heb je iets aan mijn tips gehad? Dan zou ik het fijn vinden van je te horen d.m.v. een reaktie op dit blog.