7 snelle tips om je beter en blijer te voelen

  1. ADEMEN – Ik noem dit de ‘drop-it’ ademhaling. Deze oefening kan staand of zittend. Laat je armen langs je lichaam hangen, beide voeten op de grond. Mond gesloten. Haal nu eens flink diep adem door de neus, en trek daarbij de schouders iets op. Houdt de adem even vast en adem dan door de mond uit. De adem niet hard uitblazen maar als een als het ware uitzuchten. Terwijl je dit doet laat je alles van je afglijden (Drop-IT). Op het laatste moment zak je als een plumpudding in elkaar. En glijd ook het laatste restje spanning van je weg. Succes!
  2. WANDELEN –  Ken je nog het liedje? ‘Even een straatje om’  Dit advies werkt nog steeds. Maak eens een ommetje. Een half uurtje buiten kan al veel schelen. Telefoon op uit, bewust je stappen zetten en je ademhaling voelen. Wat dromerig rondkijken en de omgeving waarnemen terwijl je zo verder slentert. Wandelen werkt nog beter in de schemering of ’s morgens vroeg.
  3. NATUUR – Haal de natuur in huis. Een bloemetje uit de berm of uit eigen tuin in een vaasje bij jezelf neerzetten. Of even wat drinken buiten in de tuin of op het balkon. Met de natuur is het goed samen werken. Vele manieren kan ik hier opnoemen. Ik houd het echter op deze twee toepasbare snelle tips.
  4. KOM IN BEWEGING – Heb je een zittend beroep? Kom dan even letterlijk in beweging en ga een klein klusje doen… Even naar de post, prullenbak legen, plant water geven of wat dan ook. Ga wat te drinken pakken en rek en strek je eens lekker uit bij de koffie machine. Gekke bekken trekken werkt ook supergoed!
  5. MEDITATIE – Mediteer op dagelijkse basis. Al is het maar voor 5 minuten daarmee geef je jezelf een relaxter en beter gevoel. Je brein kalmeert en creativiteit en herstel krijgen de ruimte. De volgende korte meditatie is mijn favoriet. Leg je beide handen over elkaar heen op je hart. Sluit je ogen en spreek in gedachten 3x het woord Liefde uit.
  6. BELONING – Beloon jezelf. Gebruik eens, gewoon omdat het mag van jezelf, dat heerlijke geurtje. Koop een mooie postkaart voor op je buro. Koop een mooie beker speciaal voor jou. Ikzelf koop dan nogal eens een vrolijk gekleurde pen of vrolijke gekleurde stickie note briefjes. Trek eens dat mooie kledingstuk aan zonder dat er een speciale gelegenheid voor is. Geef jezelf een compliment!
  7. SCHRIJF – Schrijf een lief berichtje aan jezelf of voor een collega. Schrijf je hoofd leeg op een blaadje papier en verscheur dat!

WAT TE VERWACHTEN?
Kun je niet wachten en wil je nog meer gratis tips?
Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang;
‘Onze 10 beste energetische beschermingstips’  gratis op PDF.
Ja, ik wil de gratis tips!

Tony Rekelhoff - Bedrijfscoach - Bedrijfsmedium - ook voor particulieren (2)
Ik ben Tony Rekelhoff.
Mijn missie is om mensen blijer en gemotiveerder hun leven te laten beleven.
Als medium, coach en (hypno)therapeute heb ik diverse mogelijkheden voor jou om
ook in jouw leven het verschil te kunnen maken.
Jouw authentieke ik tevoorschijn te halen en te versterken.
Zie ook de verdere info op deze site.

Ook bedrijven behoren tot mijn doelgroep.
Wilt u weten wat ik voor u als manager, leidinggevende of uw bedrijf kan betekenen?
Neemt u dan contact op via tonyrekelhoff@gmail.com.
Voor een gratis kennismakings gesprek.