Mindset en jouw route naar succes en geluk (1)

Door de omstandigheden die zich voordoen in ons leven bouwen wij o.a. weerstand en flexabiliteit op. Tegelijkertijd ontstaan er allerlei patronen die ons dienen of tegenwerken. Zulke patronen zijn er vaak om ons veilig te houden. Er ontstaat een comfort zone. De perfektioniste, innerlijke criticus of b.v. onzekerheid komen om de hoek kijken en er gaan allerlei overleving’s mechanismes ontstaan.

Ook ik had vele van dit soort mechanismes. Met als gevolg overspannen raken en een burnout ervaring van hier tot Tokio. Natuurlijk wist ik wel dat ik overlevingsmechanismes had. De uitdaging was mijzelf bewust worden van welke en ontdekken of zij mij dienden of juist af hielden van voluit leven. Een hele transformatie welke ik met succes doorlopen heb. Natuurlijk heb ik hier en daar nog hinder ervan. Echter ik herken het nu snel en kan direct toepasbare technieken toepassen zodat deze mechanismes het niet weer van mij overnemen. Ik laat mij niet meer sturen door ervaringen uit het verleden en opgebouwde belemmerende overtuigingen. Ik sta aan het stuur van mijn leven.

Het hele proces kan ik samenvatten in de rode en groene balk. De rode is vaak zo krachtig geworden dat die bepaald wie jij bent en wat jij doet. De rode balk bepaald veel van jouw gedrag en jouw keuze’s. Bewust of onbewust. De groene is jouw verlangen, jouw diepe weten dit kan anders. Jij voelt; ‘Ik ben anders’ In de groene zitten al jouw kwaliteiten en dromen die nog niet voluit de ruimte hebben gekregen. De rode balk, het overleving’s mechanisme, is vaak te ver doorgeslagen en wordt dan een bescherming methode, die jij als kind of in bepaalde situaties nodig had, maar die nu te dominant aanwezig is en jou juist afhoudt om voluit te leven.

Herken jij jezelf in mijn verhaal en wil ook jij de stappen maken? Kom ook jij maar niet uit de verf? Leef jij het leven wat anderen van jou verwachten. Is burnout dichterbij dan blijheid en geluk? Ik wil jou voorbeeld en inspiratiebron zijn. Ik wil jou de handvatten aanreiken om jouw volledig potentieel te ontvouwen. Mogelijk zou ik iets voor jou persoonlijk kunnen betekenen, dan kun je mij altijd contacten via 06-42617945 of tonyrekelhoff@gmail.com

Ik speciaal voor jou een E-book geschreven; ‘Jouw pad naar geluk, begint hier’ 
In dit boek vindt je waardevolle informatie om ook jouw volgende stap naar geluk te kunnen maken. Het is gratis en met direct toepasbare tips.

Klik hier. Voor het gratis E-book:’Jouw pad naar geluk, begint hier’.

Wil jij een inspirerende bijeenkomst voor tips en inzichten? Boek dan mij als spreker?
Dit is mogelijk via 06-42617945 of tonyrekelhoff@gmail.com

Meer informatie vindt je ook op mijn site www.tonyrekelhoff.nl

Over mij

Vrouwen inspireren en coachen om het beste uit zichzelf en het leven te halen is mijn belangrijkste passie.
Hoe werk ik? Ik leer jou hoe je jouw mind voor jou kan laten werken ipv tegen jou?
Ik leer je om te gaan met die storende stemmetjes en belemmerende overtuigingen in je hoofd?
Tevens leer ik jou hoe je die stemmetjes (indien nodig) het zwijgen kunt opleggen.

Groet Tony Rekelhoff

Ik ben de Mindshifter. Ik maak het verschil.

#mindset #inspiratie #spreker #99powervrouwen #fin100days #neuropsychologie#kwantumfysica